Omet al contingut

Publicació del Casero 2003

Ja ha sortit publicada la novel·la guanyadora del Premi Just M. Casero que convoca i organitza la Llibreria 22, en la seva XXIII edició. El títol es “La Guerra dels cornuts” de Joan-Daniel Bezsonoff i està editada per l’editorial Empúries dins la col·lecció Narrativa /228.

L’autor es de Perpinyà, ja té editats altres llibres a la editorial de la Catalunya Nord “El trabucaire”. L’any 2001 va quedar finalista en el Premi Casero i la editorial Empúries li va publicar a l’any següent amb el títol de “La Presonera d’Alger”.

La trama està ambientada durant la Primera Guerra Mundial, on un rossellonès, el Tinent Alexandre Pagès, a les ordres de l’exèrcit francès, cau ferit.

Aleshores el destinen als serveis secrets i aquests l’envien al Consolat francès a Barcelona. Ens troben a Barcelona, l’any 1914, una ciutat expectant i enfebrosida.