Vés al contingut

El Punt Avui – Anna Carreras presenta nou llibre a La 22

El Punt Avui – 20/09/11 02:00 – Girona

L’escriptora Anna Carreras (Barcelona, 1977) presenta avui (20 h) la seva tercera novel·la, Unes ales cap a on, a la Llibreria 22 de Girona, acompanyada de l’editor, Quim Torra, del també escriptor Jaume Puig, que en farà la introducció, i de l’actor Jacob Torres, que llegirà algun fragment de l’obra. El llibre, editat per Acontravent i que va ser finalista del premi Just M. Casero el 2009, descriu, en forma de dietari minuciós, poètic i alhora descarnat, el procés d’un embaràs. Carreras, establerta a Girona des de fa un parell d’anys, defuig la imatge convencional i plana amb què s’ha abordat sovint el tema de la maternitat i elabora, a partir de la seva pròpia experiència, un exercici d’estil en què cos i llenguatge es fonen amb cruesa.

Publicat a El Punt Avui. Comarques Gironines 20-09-2011 Pàgina 43