Omet al contingut

diaridegirona.cat – Mar Bosch guanya el Premi de Novela curta Just M. Casero

Diari de Girona – 31/10/2012

L’escriptora gironina Mar Bosch s’ha emportat el 32è Premi de novel·la curta Just M. Casero amb l’obra ‘Darrera les hores càlides’. Es tracta d’una novel·la que situa al món oníric Bedlam, on de cop i volta en ple mes de juliol hi arriba un hivern inesperat i sense fi. La trama es desenvolupa amb les històries dels habitants de la zona i amb la relació que mantenen amb un nen, en Haikú, i la seva mare, l’Agnès. N’ha quedat finalista la barcelonina Anna Altisén, amb la novel·la ‘Quan vaig deixar de ser natura lleugera’, el relat d’una dona que pateix una malaltia mental que ella anomena ‘melancolia’. S’hi han presentat 54 exemplars, quinze més que l’any passat.

L’escriptora de Girona, Mar Bosch Oliveras, s’ha emportat el 32è Premi de novel·la curta Just M. Casero amb l’obra ‘Darrera les hores càlides’, una història del món onríc Bedlam. La novel·la recull les peripècies i les històries dels habitants de la zona quan de cop i volta arriba l’hivern, en ple mes de juliol. Amb ‘Darrera les hores càlides’, Bosch s’emporta un premi valorat en 2.200 euros.

La finalista del premi ha estat Anna Altisén, de Barcelona, amb ‘Quan vaig deixar de ser natura lleugera’, la història d’una dona que pateix una malaltia mental que ella anomena ‘melancolia’. S’emporta 600 euros.

El guardó Just Manuel Casero, que convoca la Llibreria 22, pretén impulsar i donar a conèixer autors desconeguts per tal que intentin publicar la seva primera obra, que en aquest cas es publica a través de l’editorial Empúries. En aquesta edició s’hi ha presentat 54 treballs, una quinzena més que l’any passat.

 

Font: Diari de Girona