Omet al contingut

elPeriódico.cat – Mar Bosch Oliveras guanya el Premi de novel·la breu Just M. Casero

EL PERIÓDICO / Barcelona

La periodista cultural i professora gironina Mar Bosch Oliveras ha aconseguit el Premi de Novel·la Breu Just M. Casero que organitza i convoca la Llibreria 22 de Girona gràcies a ‘Darrera les hores càlides’, una obra fantàstica que recrea un món oníric anomenat Bedlam –nom d’un tristament famós sanatori psiquiàtric del Londres victorià caracteritzat per l’inhumà tracte als malalts–, on viuen un nen que es diu Haiku i la seva mare, Agnès. En aquest lloc, carregat de llegendes, arriba un hivern inesperat en ple mes de juliol.

La novel·la finalista de la barcelonina Anna Altisén, ‘Quan vaig deixar de ser natura lleugera’ és una exploració íntima d’una dona que pateix una malaltia mental.

Imma Merino, Josep Maria Fonalleras, Vicenç Pagès, Mita Casacuberta, Eva Vázquez i el llibreter Guillem Terribas de la Llibreria 22 com a secretari sense vot, han format part del jurat. L’obra guanyadora, premiada amb 2.200 euros, serà publicada a principis de l’any que ve per Editorial Empúries, mentre que la Llibreria 22 es reserva la possibilitat d’editar la finalista, dotada amb 600 euros, durant un any.

 

Font: elPeriódico.cat