Vés al contingut

2013 – 33a edició

casero33
casero33

Guanyador:
Oriol Ponsatí-Murlà

“Totes les estacions de França”

33-guanyador-premis-casero-2013-oriol-ponsati-murla-totes-les-estacions-de-franca

Finalista:
Jaume Puig

“L’escala de l’evasió”

33-finalista-premis-casero-2013-jaume-puig-l-escala-de-l-evasio

Veure fotos de la 33a edició del 2013

Acta de la 33a edició

Reunit el jurat del 33 Premi de Novel·la Curta Just M. Casero, convocat i organitzat per la Llibreria 22, format per Mita Casacuberta, Josep M. Fonalleras, Imma Merino, Vicenç Pagès, Eva Vázquez i Guillem Terribas, com a secretari sense vot.

Desprès de considerar les obres que s’ajusten a les bases, el jurat en una primera votació, valora les següents obres: L’escala de l’evasió d’ A. Apolonovitx (psd.), Fer formatges? De Marinuvski Palmiola (psd.), Obre’m la nevera i et diré qui ets de Joan Boher, On the street where you live d’ Anna Moya, Bategant d’Alba Dalmau, Lògica per a la mama i el Sena de Matis Crower, Vingueren de dintre de Jack Finney II (psd.), Totes les estacions de França de Dolça Roig (psd.), Tres xemeneies de Xavier Serrahima, Dona i gos de Marta Salinas.

En una segona votació, passen les següents obres:  L’escala de l’evasió d’ A. Apolonovitx (psd.), On the street where you live d’ Anna Moya, Bategant d’Alba Dalmau, Lògica per a la mama i el Sena de Matis Crower, Totes les estacions de França de Dolça Roig (psd., Dona i gos de Marta Salinas

En una tercera queden: L’escala de l’evasió d’ A. Apolonovitx (psd.), Bategant d’Alba Dalmau, Totes les estacions de França de Dolça Roig (psd.), Dona i gos de Marta Salinas.

Finalment i per majoria queda guanyadora del 33 Premi de Novel·la Curta Just M. Casero: Totes les estacions de França de Dolça Roig (psd.) I finalista: L’escala de l’evasió d’ A. Apolonovitx (psd.)

Dolça Roig és el Pseudònim d’Oriol Ponsatí-Murlà de Girona
Apolonovitx és el pseudònim de Jaume Puig Agut de Blanes

Girona, 30 d’octubre 2013